FOKPOEZEN

Mithrim Danuin (Dani)

Foto: Marian Draat

Mithrim Danuin is op 10 juli 2015 geboren uit Kashyk Palyakov Tovarich (Rusty) en GIC Lyusya Yelena Dunoe (Loesje). Danuin is een bijzonder zelfverzekerd en karaktervolle poes. Ze is behoorlijk groot en heeft een stevig fundament. Ze is duidelijk kind van de 'alpha' poes en komt met veel ondeugende streken weg. Ze heeft een mooie korte en brede snuit, korte wig, mooi geplaatste oortjes en een prachtige volle vacht, hoewel wat donker. Haar oogkleur is mooi intens groen. Ik hoop dit jaar met haar een nestje te kunnen fokken.
Dani is inmiddels bij dr. Warmerdam op bezoek geweest en is negatief getest op HCM, PKD/CIN en door de dierenarts is zij negatief getest op FIV/FeLV.

   

 

Kashyk Palyakov Tovarich (Rusty)

 

GIC Lyusya Yelena Dunoe (Loesje)

Mithrim Celebrindal (Brindi)

Foto: Marian Draat

Mithrim Celebrindal is op 14 augustus 2014 geboren uit Sashova Bolshoi Almaz en CH Mithrim Beruthiel Boginja. Celebrindal is een zelfverzekerd en ondeugend poesje. Ze houdt ervan mijn handen te wassen, op schoot te slapen en veel te spelen met alle katten in de groep. Zodra ze oud genoeg is, zal ze haar eigen kittens krijgen, nadat ze diverse tests heeft ondergaan. Celebrindal gaat af en toe mee naar kattenshows. PRA test was negatief. Brindi is negatief getest op HCM en PKD/CIN en eveneens negatief getest op FIV/FeLV. 

   

Sashova Bolshoi Almaz

 

CH Mithrim Beruthiel Boginja

CH Mithrim Beruthiel Boginja

Foto: Marian Draat 

CH Mithrim Beruthiel Boginja (roepnaam: Beruthy) is op 20 april 2013 geboren uit GIC Lyusya Yelena Dunoe. Haar vader is EC Troika Sivi Tovaritsj.  

   

EC Troika Sivi Tovaritsj

 

GIC Lyusya Yelena Dunoe

Beruthiel heeft haar eerste schreden op showgebied al gezet en zeker niet met onverdienstelijk resultaat. Haar eerste punt (CAC) voor de kampioenstitel heeft ze al behaald op een leeftijd van net 10 maanden en 4 dagen oud. Inmiddels heeft ze haar kampioenstitel behaald. Omdat Beruthiel het hele showgebeuren niet echt leuk vindt, heb ik besloten haar niet meer mee te nemen. Ik vind het veel belangrijker dat ze lekker in haar vel steekt.  
Beruthiel is een spraakzaam meisje dat houdt van eten en spelen met laserlichtjes en hengeltjes. Alles waar veertjes aan zit, is favoriet. Ze houdt er van om vermaakt te worden door haar bediende (ik dus).

Beruthiel is niet veel groter dan mams Loes, maar heeft een aanzienlijk steviger fundament. Haar vacht is mooi kort met dicht ingeplant haar en een goede vachtstructuur. Tipping van de vacht is fraai. 

Beruthiel is negatief getest op HCM/PKD/CIN, PRA en op FIV/FELV.

Cattery Mithrim
info@catterymithrim.nl